Dragi prijatelji,

Usled daljeg širenja SARS-CoV-2 (COVID 19) korona virusa, uzrokujući neizvesnost i otvarajući mnoga pitanja po celoj Evropi, želimo da vas na ovoj stranici informišemo o trenutnoj situaciji u ROCKSTA.RS-u.

Zaštita zdravlja naših korisnika i zaposlenih je naš vrhunski prioritet. To podrazumeva da se u potpunosti pridržavamo preporuka Svetske zdravstvene organizacije (WHO).

Većina naših zaposlenih i dalje rade od kuće i radno vreme prodajnih salona je skraćeno. Potpuno ažurne informacije o radnom vremenu možete pronaći na kontakt stranici.

Bez obzira na sve, mi smo tu zbog Vas. Naše ONLINE prodajno mesto ostaje otvoreno 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji za Vas. Želimo da što je moguće više podržimo potrebe vas i vaših porodica i firmi i omogućimo potpuno redovno snabdevanje proizvodima iz naše ponude.

Naš telefonski kontakt centar je potpuno funkcionalan. Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva vaša pitanja i pomognemo prilikom izbora i kreiranja narudžbine.

Naravno, ulažemo maksimalne napore da održimo naše uobičajene rokove isporuke i standarde usluge. Ipak, molimo Vas za razumevanje ako uprkos svim uloženim naporima, rokovi isporuke budu nešto duži od uobičajenih ako neki od proizvoda nije raspoloživ za isporuku u najkraćem roku.

Gledamo sa optimizmom i nadamo se da će se situacija brzo unaprediti. Sa uzajamnim razumevanjem i podrškom, zajednički ćemo prevazići krizno stanje uz pune mere opreza.

Vodite računa o sebi i svojim voljenima.

Srdačno vaš,

ROCKSTA.RS Tim